7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:kukurydza z puszki
ser żółty sosik: pół opakowania, może więcej, jogurtu naturalnego 2 łyżki majonezu 2 ząbki czosnku (słusznej wielkości, nie jakieś tam badziewia) łyżeczka soku z cytryny albo octu winnego szczypta soli cukier do smaku Przygotowanie:Ser pokroić w kostki lub zetrzeć na tarce o dużych "oczkach";-) Czosnek przecisnąć przez praskę.
Wymieszać kukurydzę z serem, polać sosem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Grom
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z warzyw konserwowych z porem, jajkami i sosem jogurtowo-czosnkowym (bez ograniczeń)Bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym (lakto-wege) Sałatka "szefa kuchni" (warzywa i jajka z sosem czosnkowym i serem żółtym) (bez ograniczeń) Kalafior z sosem jogurtowo-orzechowo-czosnkowym (lakto-wege) Surówka Jacka - rzodkiewkowa z czosnkowym sosem jogurtowym (lakto-wege) Warzywa z grilla z sosem czosnkowo-jogurtowym (lakto-wege) Smażony bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym (lakto-wege) Sałatka z sosem czosnkowym (bez ograniczeń) Sałatka ze szparagów z truskawkami i jogurtowo-rzodkiewkowym sosem (lakto-wege) Sałatka z brokułem w sosie jogurtowo-musztardowym (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sagatka 2010-03-12 12:22:13.715