7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1,5 szklanki przecieru pomidorowego (przecieru, nie koncentratu)
1/2-3/4 szklanki wywaru z warzyw (lub ostatecznie wody) 4 łyżki posiekanej zieleniny sól Przygotowanie:Do przecieru pomidorowego dodać przegotowaną wodę lub wywar z warzyw. Zagotować, dodać zieleninę, przyprawić solą.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: gr.dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor:Z.Wodecki
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa krem z soczewicy z curry i przecierem pomidorowym (wegańska)Zupa krem z przecieru pomidorowego z czosnkiem (wegańska) Przecier pomidorowy Gandalfa (wegańska) Ciasto na pizzę 3 (barwione przecierem pomidorowym) (lakto-wege) Zupa warzywno-pomidorowa (wegańska) Zupa pomidorowa z serem (lakto-wege) Smakowita zupa pomidorowa (lakto-wege) Zupa pomidorowa z kukurydzą (lakto-wege) Pikantna zupa pomidorowa (wegańska) Zupa pomidorowo-sojowa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
agnmid 2013-04-06 13:05:14.283