7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osób1 filiżanka wody
240 g tofu 1/4 filiżanki tahini (pasty sezamowej) 1/4 łyżeczki kopru 1/4 łyżeczki proszku czosnkowego 2 posiekane ząbki czosnku 2 łyżeczki posiekanej cebuli 3 łyżeczki soku z limony lub cytryny 2 łyżeczki tamari Przygotowanie:Zmiksować wszystkie składniki (z dużą prędkością) przez minutę, do uzyskania jednorodności. Dodać więcej wody lub bulionu w razie potrzeby. Ochłodzić przed podaniem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-10 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Ciąża, dzieci i dieta wegetariańska" Michael Klaper, Wyd. Vegan, Lublin 1996
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Dressing z tahini z ziołami (wegańska)Pasta z tofu i tahini (wegańska) Tahini (sos/pasta z sezamu) z czosnkiem (wegańska) Szybka indyjska pasta z soczewicy (z tahini i czosnkiem) (wegańska) Pikantna kartoflanka z tofu i czosnkiem (lakto-wege) Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiem (wegańska) Twarożek z tofu z czosnkiem i ogórkiem świeżym lub kiszonym (wegańska & RAW) Apetyczna pasta szpinakowa z czosnkiem i twarogiem lub tofu (wegańska) Wegańskie pierogi ruskie (z tofu doprawionego czosnkiem) (wegańska) Brokuły z tofu sałatkowym, czosnkiem i słonecznikiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |