7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób1 filiżanka wody
1/4 filiżanki oleju 1/8 filiżanki octu jabłkowego 2 łyżeczki słodu zbożowego (w oryginale występuje słód z sorgo) 1/4 posiekanej cebuli 3 łyżeczki białego miso 1 łyżka masła orzechowego 1/4 łyżeczki proszku czosnkowego Przygotowanie:Miksować wszystkie składniki ze średnią prędkością przez minutę, aż do uzyskania jednorodności.
Wskazówki i uwagi:Do rozrzedzenia użyć więcej płynu, do zagęszczenia - więcej masła orzechowego.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-09 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: "Ciąża, dzieci i dieta wegetariańska" Michael Klaper, Wyd. Vegan, Lublin 1996
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa z miso (wegańska)Zupa śniadaniowa miso (wegańska) Dressing do sałatki po chińsku (wegańska & RAW) Dressing z tahini z ziołami (wegańska) Zupa miso z glonami nori (wegańska) Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska) Dressing z tofu i tahini z czosnkiem (wegańska) Zupa miso z tofu i oberżyną (bakłażanem) (wegańska) Dressing czosnkowo-słodko-kwaśny PY-CHA! (wegańska) Mieszanka sałat z awokado i pomidorem z orzechowym dressingiem (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |