7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 8 osób1/2 kg świeżych pieczarek
2 łyżki oleju 2 średnie cebule 2 ząbki czosnku 2 łodygi selera (można zastąpić kawałkiem zwykłego selera) 1 filiżanka kaszy jęczmiennej 1/2 filiżanki tamari (lub zwykłego sosu sojowego) 1/2 łyżeczki czosnku granulowanego 1/2 łyżeczki soli morskiej 1 łyżeczka pokrojonej natki pietruszki 1 łyżeczka kopru 10 filiżanek wody lub wywaru z jarzyn 2 posiekane marchwie Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Zupa-krem grochowa z ziemniakami i kaszą jęczmienną (wegańska) Bezjajeczne placuszki z kaszą jęczmienną (wegańska) Pieczarkowo-jęczmienne kotleciki wg 5 Przemian (lakto-wege) Krupnik z kaszą jęczmienną, amarantusem i brukselką (wegańska) Cannelloni z kaszą jęczmienną zapiekane z soczewicą (wegańska) Zupa pieczarkowa z grzankami (lakto-wege) Błyskawiczna zupa pieczarkowa (wegańska) Zupa pieczarkowa z ziemniakami (wegańska) Zupa grzybowa z kaszą gryczaną (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |