
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron razowy świderki
sól włoszczyzna (3-4 marchewki, po kawałku pietruszki, pora i selera) 2 brukselki trochę fasolki szparagowej trochę brokuła lub kalafiora 1 łyżka soczewicy czerwonej może być koncentrat pomidorowy lub nie ;-) mąka kukurydziana natka do posypania Przygotowanie:
Warzywa z soczewicą gotujemy razem, aż zmiękną. Na końcu dodajemy troszkę koncentratu lub nie, wedle uznania. Chwilkę przed podaniem dodaję troszkę mąki kukurydzianej, aby sos był gęsty.
Gotuję makaronik, a na ugotowany daję sosik posypany natką (nie mylić z naszą Natką, która to wcina jak szalona!!!) :-))) Smacznego! Syla i Nata
Nadesłał(a) syla,
dnia: 2001-02-13 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaron z sosem serowym (lakto-wege)Makaron z sosem serowym 1 (lakto-wege) Makaron z sosem orzechowym (lakto-wege) Sos a la serowy do makaronu (wegańska) Makaron i ziemniaki (makaron z sosem z ziemniaków) (wegańska) Brokułowo-serowy sos do makaronu (lakto-wege) Makaron z sosem pomidorowym na maśle (lakto-wege) Makaron z sosem serowo-śmietanowym (lakto-wege) Makaron z sosem warzywno-pomidorowym (wegańska) Makaron z sosem pieczarkowo-cebulowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |