7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby30 g włoszczyzny bez kapusty
100 g boćwiny 250 ml mleka 0,5 % 50 ml śmietany 18 % 50 g ogórka zielonego 10 g koperku 10 g szczypiorku 1 jajko 1 łyżeczka cukru woda Przygotowanie:Włoszczyznę umyć, obrać i zetrzeć na tarce, ugotować. Boćwinę dokładnie umyć pod bieżącą wodą, pokroić w paski, ugotowaćOgórek zetrzeć na tarce. Jajko ugotować na twardo. Wszystkie składniki połączyć, dodać smietanę, koperek i szczypiorek, podawać schłodzony.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 3/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~taki-sobie 2003-05-16 00:00:00.0