7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób100 g twarogu
pół główki sałaty ćwierć pęczka szczypiorku pół pęczka rzodkiewek łyżka śmietany łyżeczka oleju sojowego sól gałka muszkatałowa Przygotowanie:Sałatę, rzodkiewki i szczypior umyć, odsączyć, drobno pokroić i dodać do twarogu roztartego ze śmietaną oraz olejem. Sałatkę doprawić do smaku solą i gałką. Udekorować liśćmi sałaty.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 3/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałata z wiosennymi warzywami: rzodkiewką, ogórkiem i marchewką (lakto-wege)Sałata a la Anetek - obiadowa z kiwi i rzodkiewkami (wegańska & RAW) Barwna sałata wiosenna z papryką, rzodkiewkami i orzechami (wegańska & RAW) Sałata wiosenna z pomidorem, ogórkiem i rzodkiewką (wegańska & RAW) Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege) Jajecznica z twarogiem (bez ograniczeń) Ziemniaki w mundurkach z twarogiem (lakto-wege) Sałatka z wędzonego twarogu (bez ograniczeń) Ciastka z twarogu i otrąb (bez ograniczeń) Marynowane rzodkiewki (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |