7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbmała główka sałaty
listki estragonu 1-2 ząbki czosnku sok z cytryny łyżeczka przyprawy do zup łyżka oleju Przygotowanie:Sałatę umyć, oddzielić liście, każdy odsączyć z wody i pokroić na kawałki. Z oleju, przyprawy do zup, soku cytrynowego i czosnku roztartego z solą sporządzić zaprawę, dodać do sałaty, bardzo delikatnie wymieszać. Podawać zaraz po przyrządzeniu, aby liście sałaty pozostały jędrne.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-02-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia nr 3/2001 - miesięcznik promujący zdrowy styl życia
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z pomidorów na rukoli i sałacie (wegańska & RAW)Surówka z sałaty z kalarepką i szczypiorkiem (wegańska & RAW) Surówka z papryki czerwonej, selera i sałaty (wegańska & RAW) Przepyszna surówka z sałaty lodowej i pomidorów z winegretem (wegańska & RAW) Surówka z sałaty, groszku konserwowego i ogórka (wegańska & RAW) Surówka - sałata lodowa z awokado, pomidorem i winegretem (wegańska & RAW) Surówka Eli - sałata z ogórkiem, kiełkami i imbirowym sosem lub winegretem (wegańska & RAW) Surówka moja ulubiona z sałaty lodowej i pomidorów z olejem lnianym lub dyniowym (wegańska & RAW) Rogaliki francuskie (bez ograniczeń) Francuskie grzanki (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |