7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:miso białe
tofu miękkie 1/2 oberżyny (bakłażana) bulion z kostki (lub nie) Przygotowanie:Do wrzącej wody wrzucić bulion, rozpuścić. Tofu pokroić w paseczki, oberżynę w kostkę, wrzucić do wywaru i gotować do miękkości oberżyny.
Kiedy jest miękkawa, dodać miso na dwie osoby (1-2 łyżeczki w zależności od upodobań). Podawać w miseczkach.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa z miso (wegańska)Zupa śniadaniowa miso (wegańska) Burgery z brokuła, tofu i miso (wegańska) Zupa miso z glonami nori (wegańska) Zupa-krem z czerwonej soczewicy, ryżu i miso z algami wakame (wegańska) Kuskus z tofu, bakłażanem, cukinią, papryką i innymi warzywami (wegańska) Tofu i makaron w sosie pomidorowym z suszoną śliwką i bakłażanem (wegańska) Zupa szczawiowa z tofu (wegańska) Dressing z białego miso (wegańska) Lasagne z bakłażanem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |