7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pieczarki duszone

Leszek: "W ten sposób pieczarka jest twarda i nie rozklapciana."



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

pieczarki
tłuszcz do smażenia
sól
pieprz

Przygotowanie:

Biorę kapelusze (duże) i obsmażam je na bardzo gorącym tłuszczu. Gdy puszczą już sok, zmniejszam ogień (na baaardzo mały), przykrywam i duszę aż przestaną być surowe. Doprawiam do smaku.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-03-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia,autor: Leszek(Lechu) Marmon
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Duszony por z pieczarkami (wegańska)
Młoda kapusta duszona z pieczarkami (wegańska)
Dodatek: jarmuż duszony z pieczarkami (wegańska)
Ziemniaki duszone z cebulą i pieczarkami (wegańska)
Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska)
Grahamka z duszonymi grzybami leśnymi i pieczarkami (wegańska)
Plastry cukinii pod pieczarkami duszonymi z pomidorami i czosnkiem (wegańska)
Pieczarki duszone z winem i odrobiną czosnku (wegańska)
Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska)
Potrawa grecka: pieczarki z marchewką duszone w białym winie (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas