7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

wysokokaloryczny smakołyk



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

2 łyżki zarodków pszennych
1 łyżka miodu płynnego
2 łyżki rozdrobnionych orzechów włoskich
mleko lub jogurt

Przygotowanie:

Zarodki rozetrzeć z miodem, dodać orzechy, wymieszać. Popijać mlekiem lub jogurtem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-05-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: ?
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas