7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:seler naciowy
świeży imbir (kłącze) olej do smażenia sól pieprz sos sojowy Przygotowanie:Selera umyć i pokroić w paseczki. Imbir pokroić w kawałki.
Rozgrzać w garnku olej, dodać imbir, smażyć z 3 minuty. Dodać sól, pierz, wrzucić seler. Mieszać, trzymając na ogniu. Na końcu doprawić sosem sojowym. Mieszać i też potrzymać parę minut na ogniu.
Nadesłał(a) arleta,
dnia: 2001-03-27 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
właśnie zrobiłem ten przepis z ryżem. nie dodałem sosu sojowego a imbir starłem, ale muszę przyznać, wyszło po prostu pysznie!! polecam gorąco!!;)
~pandoktor 2010-05-11 00:16:03.22 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege)Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege) Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń) Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege) Krem z pomidorów z selerem naciowym (wegańska) Soczewica z pieczarkami i selerem naciowym (wegańska) Sałatka makaronowa z selerem naciowym (wegańska) Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska) Pasta z ciecierzycy i selera naciowego (wegańska) Marchewka duszona z selerem naciowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Euforio 2012-10-18 17:50:42.541