7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Bakłażan nieźle nafaszerowany czerwoną fasolą z ryżemPodawać na przykład z tostami czosnkowymi.
Średnia ocena:
[4.333333333333333
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób2-3 duże bakłażany (ew. więcej małych)
1,5 szklanki ugotowanego brązowego ryżu puszka czerwonej fasoli (ew. podobna ilość ugotowanej lub np. zielonego groszku) 2 średnie cebule 4 ząbki czosnku ew. kilka pieczarek oliwa z oliwek do smażenia kilka łyżek przecieru pomidorowego (kupnego lub domowego) zioła: oregano, bazylia, tymianek pieprz sól kamienna (ew. morska) do posypania: pestki słonecznika albo migdały w płatkach ew. kilka oliwek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ryż z czerwoną fasolą w pomidorach (wegańska)Gołąbki z ryżem i czerwoną fasolą w sosie pomidorowo - kokosowym (wegańska) Bakłażan z ryżem i pomidorem (wegańska) Soczyste burrito z czerwoną fasolą (wegańska) Papryka nadziewana ryżem i fasolą (wegańska) Gallopinto - ryż z czarną fasolą (wegańska) Bakłażan faszerowany ryżem z mieszanką chińską i papryką (wegańska) Sałata z pomidorem, czerwoną fasolą i serem (lakto-wege) Chili z cukinią, czerwoną fasolą i tofu (wegańska) Owsianka z czerwoną fasolą i ogorkiem konserwowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~natalia 2014-11-07 18:05:54.114