7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Koper włoski (fenkuł) faszerowany pieczarkami z parmezanem
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:4 średnie kopry włoskie
250 g pieczarek 1 szalotka 1 łyżka masła 1 łyżka mąki majeranek sól pieprz 2 łyżki koniaku 100 g kwaśnej śmietanki 50 g parmezanu + dodatkowy do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fenkuł, czyli koper włoski. Pieczony. (wegańska)Zupa włoska - z kalafiorem, pomidorami i parmezanem (lakto-wege) Jaja faszerowane pieczarkami (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Pieczarki faszerowane jajkiem (bez ograniczeń) Pieczarki pieczone i faszerowane rokpolem (lakto-wege) Pieczarki faszerowane pomysłem własnym (wegańska) Pieczarki faszerowane doprawione czosnkiem (wegańska) Pieczarki faszerowane z dodatkiem natki (wegańska) Pieczarki faszerowane tofu z cebulką (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |