7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Makaron ze szpinakiem, kukrydzą i fasolką szparagowąPotrawa jest łagodna, bo dla dziecka. Ja doprawiam ją na talerzu pieprzem kajeńskim i gdy mniej słona - sosem sojowym.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osób1 op. makaronu bezjajecznego PENNE (duże rurki)
1 mrożony szpinak 0,5 kg 1 mrożona szparagowa o,5 kg 1 puszka kukurydzy bez cukru (Bonduelle) 1 słoik czarnych oliwek (jak ktos nie lubi, to proszę zrezygnować) 1 pęczek szczypiorku 1 pęczek natki pietruszki sól 5 ząbków czosnku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Fasolka szparagowa w szpinaku z dodatkami (wegańska)Fasolka szparagowa z bobem, tofu i szpinakiem (wegańska) Makaron ze szpinakiem (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Fasolka mung ze szpinakiem (wegańska) Fasolka szparagowa z czosnkiem i fetą (lakto-wege) Sałatka nicejska z fasolką szparagową (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
magda firlit 2001-04-26 00:00:00.0