7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:makaron ryżowy cienki
grzybki mun korniszony koperek lub szczypiorek sól pieprz trochę majonezu Przygotowanie:Makaron ryżowy cienki (taki bez gotowania, tylko zalać wrzątkiem), ugotowane grzybki pokrojone w paski, korniszony w drobną kosteczkę, coś zielonego (ja lubię koperek, ale szczypiorek też okazał się niezły), pieprz, trochę majonezu. Wszystko wymieszać i już. Aha, makaron pokroić :-)
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-04-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Krystyna Chiger
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Makaron ryżowy z warzywami, bambusem i grzybami mun (wegańska)Makaron z warzywami i grzybami mun (wegańska) Sajgonki z piekarnika z makaronem sojowym, grzybami mun, warzywami i wkładką sojową (wegańska) Grzyby Mun z makaronem i warzywami (wegańska) Czosnkowy szpinak z jajkiem, bakaliami i grzybami mun (ovo-wege) Sajgonki z groszkiem, marchewką, tofu i grzybami mun (ovo-wege) Sałatka z makaronu ryżowego z ogórkiem i winegretem (wegańska) Sałatka "Chiński mur" (z makaronem sojowym lub ryżowym) (wegańska) Sajgonki "sajgon w kuchni" (z grzybami mun, warzywami i granulatem sojowym) (wegańska) Potrawka chińska - ryż z warzywami, pędami bambusa i grzybami mun (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |