7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:5 deko mąki ziemniaczanej
2 płaskie łyżeczki kakao (karob też może być) 1/2 litra mleka sojowego słód do smaku Przygotowanie:Zagotować mleko (ze słodem) odlewając pół szklanki do miseczki.
Pół szklanki zimnego mleka zmieszać z mąką i kakao, mieszając energicznie wlewać do zagotowanego mleka ze słodem. Przelać do naczyń, ostudzić i jeść. Przetestowane!
Nadesłał(a) gzyra,
dnia: 2001-04-27 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Pyszne i proste. Osobom, które lubią mocno kakaowe budynie, radzę od razu wsypać 4 łyżeczki kakaa zamiast 2 (ja dałam 4 łyżeczki, a następnym razem wypróbuję jeszcze więcej). kruszonka 2011-11-12 14:56:44.35 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Biszkopt kakaowy lub karobowy (wegańska)Karobowe czekoladki wegańskie (wegańska) Sos czekoladowy (kakaowy) (bez ograniczeń) Kakaowy krem z nerkowców (wegańska & RAW) Kakaowy deser bananowy (wegańska) Kakaowy krem jaglany (wegańska) Murzynek karobowy na kwaśnym mleku (lakto-wege) Koktajl bananowy lub bananowo-kakaowy (wegańska & RAW) Budyń z tapioki (ovo-wege) budyń ze szpinaku (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
puszczyk 2011-11-13 11:16:38.805