7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:jajka
masło śmietana zielona cebulka (szczypior) sól pieprz Przygotowanie:Rozbij jajka do małych naczyń do zapiekanek (kokilek) wcześniej wysmarowanych masłem. Wstaw do ciepłego pieca lub do dużego naczynia z gotującą się wodą, ewentualnie duś na wolnym ogniu pod przykryciem. Pod koniec połóż na każde jajko łyżkę śmietany i trochę zielonej cebulki, posól i popieprz.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Jajko z dziurką (ovo-wege)Smażony kabaczek + jajko (ovo-wege) Jajko w sosie pietruszkowym (bez ograniczeń) Jajko z farszem pieczarkowo-cebulowym (bez ograniczeń) Jajko sadzone w pomidorach z ziemniakami, kukurydzą i pieczarkami (ovo-wege) Chrzan w śmietanie (lakto-wege) Śmietana z tofu (wegańska) Śmietana słonecznikowa (wegańska & RAW) Pory duszone w śmietanie (lakto-wege) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |