7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby100 g ogórka zielonego
1/4 jajka ugotowanego na twardo 20 g sera camembert 40 g serka śmietankowego 1 łyżeczka koperku 1 łyżeczka natki 1 łyżeczka łagodnej musztardy sól ziołowa pieprz Przygotowanie:Ugotowane jajko i ser pokroić w kostkę, dodać ser śmietankowy, koperek i natkę. Całość wymieszać i zmiksować. Puree posolić i przyprawić.
Obrany ogórek przekroić wzdłuż, usunąć nasiona i posolić. Podzielić go na 4 i przez rękaw cukierniczy napełnić kremem camembert.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-05-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 5/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pieczone jabłka nadziewane kremem owocowo-imbirowym (bez ograniczeń)camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege) Salatka z camembertem/brie (bez ograniczeń) A może kasza z camembertem i pomidorami? (lakto-wege) Ogórki konserwowe (wegańska) Ogórki małosolne (wegańska) Kiszone ogórki (wegańska) Pieczony camembert w sosie malinowym (lakto-wege) Camembert pieczony w bazylii i pomidorach (lakto-wege) Camembert lub pieczarki w piwnym cieście (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |