7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Sałatka na ciepło z kalafiora z jajkiem i czosnkiem



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

1/4 średniego kalafiora
1 jajko
1 ząbek czosnku
1 łyżka posiekanej natki
1 łyżka oliwy do smażenia
szczypta soli

Przygotowanie:

Kalafiora podzielić na różyczki i ugotować w posolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Czosnek razem z natką zeszklić na oliwie.

Ugotowanego kalafiora posypać jajkami i czosnkiem z pietruszką.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-05-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 5/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z kalafiora, kukurydzy, ogórków kiszonych i jajek (ovo-wege)
Sałatka szpinakowa na ciepło (lakto-wege)
Sałatka z kalafiora romanesco (wegańska)
Wzmacniająca sałatka z kalafiora (wegańska)
Sałatka z kalafiora i ryżu (wegańska)
Sałatka z jajek (ovo-wege)
Kotlety z kalafiora z cebulą i czosnkiem - palce lizać! (wegańska)
Sałatka z tofu wędzonym i pomidorami na ciepło (lakto-wege)
Sałatka z porów na ciepło, z kiełkami i parmezanem (lakto-wege)
Ciepło-zimna sałatka z pomidorów i soczewicy z pestkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas