7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby1/4 średniego kalafiora
1 jajko 1 ząbek czosnku 1 łyżka posiekanej natki 1 łyżka oliwy do smażenia szczypta soli Przygotowanie:Kalafiora podzielić na różyczki i ugotować w posolonej wodzie. Jajka ugotować na twardo i pokroić w kostkę. Czosnek razem z natką zeszklić na oliwie.
Ugotowanego kalafiora posypać jajkami i czosnkiem z pietruszką.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-05-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 5/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z kalafiora, kukurydzy, ogórków kiszonych i jajek (ovo-wege)Sałatka szpinakowa na ciepło (lakto-wege) Sałatka z kalafiora romanesco (wegańska) Wzmacniająca sałatka z kalafiora (wegańska) Sałatka z kalafiora i ryżu (wegańska) Sałatka z jajek (ovo-wege) Kotlety z kalafiora z cebulą i czosnkiem - palce lizać! (wegańska) Sałatka z tofu wędzonym i pomidorami na ciepło (lakto-wege) Sałatka z porów na ciepło, z kiełkami i parmezanem (lakto-wege) Ciepło-zimna sałatka z pomidorów i soczewicy z pestkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |