7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 dymka
marchewka 100 g kalafiora łyżeczka oleju 1/4 l bulionu 2 pomidory natka pietruszki łyżka parmezanu lub innego sera żółtego Przygotowanie:Dymkę, marchew i kalafiora umyć, pokroić, poddusić na oleju. Zalać bulionem, gotować 10 min. Dodać pokrojone pomidory. Serwować zupę posypaną natką pietruszki i utartym serem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-05-04 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 5/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Kalafior zapiekany pod parmezanem z pomidorem i papryką (lakto-wege)Koper włoski (fenkuł) faszerowany pieczarkami z parmezanem (lakto-wege) Zupa julienne - wielowarzywna z fasolką szparagową, kalafiorem i pomidorami (wegańska) Kalafior duszony w pomidorach (wegańska) Pióra ogrodnika [Penne dell`ortolano] - makaron z kalafiorem, ziemniakami i parmezanem (lakto-wege) Zupa neapolitańska - na białej zasmażce, z parmezanem (bez ograniczeń) Zupa wiejska - bulion z grzanką i parmezanem (lakto-wege) Sałatka z kalafiorem, ogórkiem i pomidorem (lakto-wege) Kalafior z ziemniakami, pomidorami i papryką (wegańska) Zupa cytrynowa z orzechami włoskimi (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |