7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Bakłażany po prowansalsku - faszerowane, z pomidorami i czosnkiem
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 2 osób2 bakłażany
3 cebule 8 ząbków czosnku 8 pomidorów oliwa do smażenia sól pieprz pokruszona czerstwa bułka ser żółty tymianek i natka do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bakłażany faszerowane (wegańska)Bakłażany faszerowane ryżem (wegańska) Bakłażany faszerowane grzybami leśnymi (lakto-wege) Bakłażany faszerowane z oliwkami i kaparami (ovo-wege) Smażone bakłażany marynowane z czosnkiem (wegańska) Pieczarki faszerowane doprawione czosnkiem (wegańska) Bakłażany faszerowane kaszą gryczaną, polane sosem śliwkowym (wegańska) Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska) Papryki faszerowane bakłażanem z pomidorami (wegańska) Pomidory faszerowane sałatką jarzynową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
bardzo pyszne i proste w przygotowaniu
pixi 2013-09-03 19:34:59.663