7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Zupa pomidorowa z orzechami i tofu warzywnymDorosłym też smakuje :-))
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 litr soku pomidorowego (w lecie 1 kg przetartych pomidorów)
5 marchwi 1 seler 2 pietruszki ćwierć kapusty włoskiej zielona część pora 2 małe cebule 2 garści orzechów włoskich 1 opakowanie tofu, najlepiej warzywnego (Futuro) 2-3 ząbki czosnku sos sojowy 1-2 łyżki przyprawy kuchni hiszpańskiej (Ducros) lub własna kompozycja przypraw wg. składu tej przyprawy: czosnek, pieprz czerwony, papryka, cebula, kurkuma, cząber, liść laurowy, pieprz czarny sól oliwa z oliwek Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka ryżowo-warzywna z orzechami (wegańska)Zapiekanka warzywna z tofu (wegańska) Zupa krem warzywna (lakto-wege) Surowa zupa warzywna (wegańska & RAW) Zupa warzywna z ryżem (wegańska) Pasta warzywna z soczewicą i tofu (wegańska) Rumiane tofu z cebulką i orzechami (wegańska) Pomidorowe kotlety z tofu (wegańska) Pasta pomidorowa z tofu (wegańska) Tofu w sosie pomidorowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2006-01-16 00:00:00.0