7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta do pieczywa z tofu wędzonego z majonezem, koncentratem i zieleniną
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:220 g (1 kostka) tofu wędzonego
1 duża cebula olej do smażenia 3 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki majonezu 2 ząbki czosnku 1 łyżka słodkiej czerwonej papryki 1/4 łyżeczki pieprzu 1/4 łyżeczki zmielonej gałki muszkatołowej 1/2 pęczka szczypiorku 1/4 pęczka natki pietruszki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska)Pasta do pieczywa dla sceptyków tofu (wegańska) Sałatka gyros z wędzonym tofu i majonezem ziemniaczanym (wegańska) Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska) Pasta z tofu wędzonego z ogórkiem kiszonym i musztardą (wegańska) Pasta z czerwonej fasolki i wędzonego tofu (wegańska) Tofu-pasta o smaku wędzonej makreli :) (wegańska) Pasta pieczarkowo-jajeczna do pieczywa (ovo-wege) Włoszczyzna - pasta warzywna do pieczywa (wegańska) Fava - grochowa pasta do pieczywa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sunflower_ren 2010-03-12 11:51:37.813