7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:1 brokuł
1-2 jajka 1 świeży ogórek ser feta (ja daję pół opakowania) kukurydza z puszki majonez sól Przygotowanie:Brokuła podzielić na cząstki. Podgotować go w lekko osolonej i osłodzonej do smaku wodzie - ok. 5-10 min. na wolnym ogniu.
Jajka ugotować na twardo i pokroić. Ogórka pokroić w półplasterki, fetę w kostkę. Kukurydze odsączyć. Wszystko wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-06-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Dorota B.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z fasoli z serem żółtym i brokułem (bez ograniczeń)Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege) Sałatka z makaronem tortellini, ogórkiem, pomidorami i jajkami (ovo-wege) Sałatka z pomidorami i serem feta (bez ograniczeń) Sałatka pieczarkowa z serem, jajkami i groszkiem (bez ograniczeń) Sałatka z fasolką, ogórkiem kiszonym i fetą (wegańska) Sałatka z fasoli z ogórkiem, czosnkiem i żółtym serem (lakto-wege) Sałatka z soczewicy z żółtym serem, pomidorem i ogórkiem (bez ograniczeń) Sałatka z ogórków i fety z selerem naciowym i orzechami włoskimi (bez ograniczeń) Sałatka z brokułem i pieczarkami (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |