7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:500 g białej fasoli
250 g żółtej fasolki szparagowej 4 kabaczki 6 pomidorów 15 ząbków czosnku sól pieprz oliwa z oliwek 2 pęczki bazylii do posypania Przygotowanie:Gotuj fasole przez ok. 45 minut w 4 litrach wody. Strączki fasoli szparagowej po usunięciu włókien i ogonków, pokrój na 2-3 kawałki i dorzuć do garnka w połowie gotowania. 10 minut przed końcem wrzuć kabaczki pokrojone w drobną kostkę, poszatkowane pomidory bez skórki i drobno posiekany czosnek. Posól i popieprz do smaku. Tuż przed podaniem dodaj oliwy i posyp całość poszatkowaną bazylią.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Lasagne wegetariańskie z kabaczkiem, pieczarkami, fasolką szparagową i beszamelem (lakto-wege)Zupa z fasoli szparagowej z grzybami suszonymi i ziemniakami (wegańska) Zupa fasolowa na skróty (lakto-wege) Zupa julienne - wielowarzywna z fasolką szparagową, kalafiorem i pomidorami (wegańska) Zupa z letnich warzyw - z pomidorem, cukinią i fasolką szparagową (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Fasolka szparagowa (weki) (wegańska) Zupa szparagowa na zimno (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~zenek 22 2011-04-20 21:25:56.137