7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki: dla 1 osoby

2 kulki lodów waniliowych
kilka truskawek
bita śmietana
prażone płatki migdałowe

Przygotowanie:

Lody włóż do miseczki. Obłóż je kilkoma dorodnymi truskawkami, polej jeszcze 1-2 łyżeczkami truskawkowego puree. Dodaj bitą śmietanę i posyp prażonymi płatkami migdałowymi. Podawaj od razu.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-06-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Uroda nr 6/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Nowości:

Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)
Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska)
Bigos z kiszonych buraków (wegańska)
Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska)
Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska)
Domowe pesto (lakto-wege)
Azjatyck mix- improwizacja (wegańska)
Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska)
Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska)
Surówka z czerwonej kapusty (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas