7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Zielone spaghetti (z pistacjami)



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki: dla 1 osoby

80 g spaghetti
1 łyżka świeżej bazylii
1 łyżka oregano
1 łyżka orzechów pistacjowych
2 łyżki kwaśnej śmietany
1 łyżka bulionu w proszku
sól
pieprz
olej

Przygotowanie:

Zmiksować zioła, posiekane pistarcje, bulion w proszku i śmietanę.
Spaghetti ugotować w osolonym wrzątku na półmiękko (al dente).
Odcedzony makaron wymieszać z zielonym sosem.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-06-20 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Przerobiony na wege przepis z Super Linii - miesięcznika promującego zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege)
Ryż z awokado, pistacjami i serem brie (lakto-wege)
Babeczki z zieloną herbatą matcha i pistacjami (wegańska)
Sos pesto ze świeżych pomidorów i pistacji (wegańska)
Zielone kopytka (ovo-wege)
Diabelskie spaghetti [Spaghetti indiavolati] (wegańska)
Spaghetti cebulowe (lakto-wege)
Lazurowe spaghetti (lakto-wege)
Spaghetti z boczniakami (lakto-wege)
Spaghetti Habanero (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas