7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby80 g spaghetti
1 łyżka świeżej bazylii 1 łyżka oregano 1 łyżka orzechów pistacjowych 2 łyżki kwaśnej śmietany 1 łyżka bulionu w proszku sól pieprz olej Przygotowanie:Zmiksować zioła, posiekane pistarcje, bulion w proszku i śmietanę.
Spaghetti ugotować w osolonym wrzątku na półmiękko (al dente). Odcedzony makaron wymieszać z zielonym sosem.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-06-20 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Przerobiony na wege przepis z Super Linii - miesięcznika promującego zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:camembert z gruszkami i pistacjami (lakto-wege)Ryż z awokado, pistacjami i serem brie (lakto-wege) Babeczki z zieloną herbatą matcha i pistacjami (wegańska) Sos pesto ze świeżych pomidorów i pistacji (wegańska) Zielone kopytka (ovo-wege) Diabelskie spaghetti [Spaghetti indiavolati] (wegańska) Spaghetti cebulowe (lakto-wege) Lazurowe spaghetti (lakto-wege) Spaghetti z boczniakami (lakto-wege) Spaghetti Habanero (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |