7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osóbpaczka puree w proszku lub samodzielnie przygotowane puree z ok. 1 kg ziemniaków
200 g fasolki flazoletki, 200 g czerwonej fasoli 20 dag pokruszonego sera pleśniowego 30 dag startego sera żółtego trzy zgniecione ząbki czosnku zioła prowansalskie gałka muszkatołowa sól, pieprz ziołowy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Puree z kapusty i fasoli (wegańska)Puree z fasoli i marchwi z bakaliami (wegańska) Rabarbarowa zapiekanka pod migdałowo-waniliową pierzynką (ovo-wege) Ciasto Kubusiowe pod białą pierzynką (trzywarstwowe) (bez ograniczeń) Puree ziemniaczane (lakto-wege) Puree z brokułów (wegańska) Puree z soczewicy (wegańska) Puree ziemniaczane z serem (lakto-wege) Puree ziemniaczano-ryżowe (wegańska) Puree ziemniaczano-szpinakowe (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |