7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka Ewy - kapusta z ogórkiem kiszonym, zieleniną i winegretem
Średnia ocena:
[3.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:3 szklanki kapusty białej lub czerwonej
2 ogórki kwaszone 1 marchewka 2 opakowania kiełków lucerny 2 opakowania kiełków pszenicy 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sos winegret: olej słonecznikowy odrobina soku z cytryny sól pieprz ziołowy Przygotowanie:Kapustę drobno posiekaj, ogórki i marchewkę utrzyj na tarce. Wymieszaj składniki i zalej sosem.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-07-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Świeże kiełki (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Surówka z kapusty pekińskiej z pomidorem, ogórkiem i winegretem (wegańska & RAW)Surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z czerwonej kapusty z jabłkiem i ogórkiem kiszonym (wegańska & RAW) Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i kapustą kiszoną (wegańska & RAW) Sałatka z kapusty kiszonej i fasoli z zieleniną (wegańska) Surówka z kapusty z winegretem - klasyka (wegańska & RAW) Surówka z pomidorów i ogórków kiszonych (wegańska & RAW) Surówka z buraczków i ogórków kiszonych (wegańska) Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW) Surówka z kapusty kiszonej z kminkiem (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
EwaH 2000-07-19 00:00:00.0