7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 1 osoby70 g selera naciowego
20 g marchwi 10 g pietruszki 50 ml mleka łyżeczka mąki żytniej 1 żółtko łyżeczka oleju sojowego Przygotowanie:Marchewkę, pietruszkę i selera ugotować, a następnie przetrzeć.
Sporządzić zawiesinę z mleka i mąki, podprawić zupę i zagotować. Żółtko utrzeć z olejem, rozprowadzić w małej ilości zupy, połączyć z całością. Podawać z grzankami i zieleniną.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-07-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege)Zupa krem z selera, marchewki i cukinii (wegańska) Zupa-krem zimowa z selerem naciowym, gruszką i serem pleśniowym (lakto-wege) Zupa-krem kalafiorowa zabielana (lakto-wege) Krem z pomidorów z selerem naciowym (wegańska) Zupa z selera naciowego z sojaczami (wegańska) Zupa ziemniaczano-szczawiowa (krem zabielany) (lakto-wege) Zupa krem z groszku zielonego i włoszczyzny, zabielana (bez ograniczeń) Zupa-krem szparagowa zabielana śmietaną (lakto-wege) Zupa-krem z marchewki z grzankami (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |