7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 1 osoby1 średnia cebula
100 g marchwi łyżka wysokogatunkowej niskokalorycznej margaryny szkl. wywaru warzywnego tymianek sól pieprz łyżka startego sera żółtego Przygotowanie:Cebulę oczyścić i pokroić w cieniutkie plasterki. Oskrobaną marchew pokroić w pałeczki. Udusić na tłuszczu cebulę i marchew, całość zalać wywarem, zagotować i gotować na małym ogniu 10 min. Doprawić przyprawami i na koniec posypać żółtym serem.
Podawać np. z grzankami.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-08-05 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 7/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa cebulowa z grzankami (bez ograniczeń)Korzenna zupa cebulowa. (wegańska) Zupa cebulowa na winie (wegańska) Francuska zupa cebulowa (wegańska) Zupa-krem cebulowa (wegańska) Zupa cebulowo-chlebowa z grzankami (lakto-wege) Zupa francuska - cebulowa na winie (lakto-wege) Zupa cebulowa z ziemniakami i natką (lakto-wege) Zupa cebulowa gotowana lub zapiekana (lakto-wege) Francuska zupa cebulowa, zapiekana (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |