7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka z kapusty z fenkułami i kiełkami fasoli mung



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki:

250 g kapusty
100 g fenkuła
75 g kiełków fasoli mung i innych
25 g pestek dyni
1 łyżka posiekanego kopru
6 łyżek majonezu
ew. czosnek
ew. estragon

Przygotowanie:

Kapustę poszatkować. Fenkuła przekroić na pół, a następnie pokroić w paski. Wymieszać podane składniki. Można dodać przyprawy - czosnek, estragon i inne.
Nadesłał(a) autor anonimowy, dnia: 2000-07-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Świeże kiełki (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Ekspresowa sałata z cykorią, pomidorami i kiełkami fasoli mung (wegańska & RAW)
Sałatka z kukurydzą, papryką, porem i kiełkami fasoli mung (wegańska)
Sałatka z fasolką z puszki, ogórkiem, jabłkiem i kiełkami mung (wegańska)
Ryż curry z tofu, brokułami, imbirem i kiełkami fasoli mung (wegańska)
Surówka z kapusty świeżej lub kiszonej z różnymi kiełkami (wegańska & RAW)
Fasolka mung ze szpinakiem (wegańska)
Surówka curry z kapusty, cykorii, groszku i marchewki z kiełkami (ovo-wege)
Leczo z fasolką mungo (mung) (wegańska)
Samosy - rożki indyjskie z ziemniakami i fasolką mung (wegańska)
"Placki ziemniaczane" z kiełków fasoli mung (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas