7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:250 g kapusty
100 g fenkuła 75 g kiełków fasoli mung i innych 25 g pestek dyni 1 łyżka posiekanego kopru 6 łyżek majonezu ew. czosnek ew. estragon Przygotowanie:Kapustę poszatkować. Fenkuła przekroić na pół, a następnie pokroić w paski. Wymieszać podane składniki. Można dodać przyprawy - czosnek, estragon i inne.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-07-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Świeże kiełki (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Ekspresowa sałata z cykorią, pomidorami i kiełkami fasoli mung (wegańska & RAW)Sałatka z kukurydzą, papryką, porem i kiełkami fasoli mung (wegańska) Sałatka z fasolką z puszki, ogórkiem, jabłkiem i kiełkami mung (wegańska) Ryż curry z tofu, brokułami, imbirem i kiełkami fasoli mung (wegańska) Surówka z kapusty świeżej lub kiszonej z różnymi kiełkami (wegańska & RAW) Fasolka mung ze szpinakiem (wegańska) Surówka curry z kapusty, cykorii, groszku i marchewki z kiełkami (ovo-wege) Leczo z fasolką mungo (mung) (wegańska) Samosy - rożki indyjskie z ziemniakami i fasolką mung (wegańska) "Placki ziemniaczane" z kiełków fasoli mung (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |