7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Farsz ze słodkiej kapusty do naleśników czyli krokietówPrzepis pochodzi z okolic Krakowa.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1/2 główki średniej kapusty
cebula masło lub olej/oliwa sól pieprz Przygotowanie:Poszatkowaną kapustę gotujemy w osolonym wrzątku przez 10-15 min.
Pokrojoną w kostkę cebulę rumienimy na maśle, dodajemy ugotowaną i odciśniętą kapustę. Przyprawiamy solą i pieprzem, dusimy i gotowe. Z naleśników i farszu robimy krokiety. No to smacznego :)
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2001-08-14 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna ircx.pl.polskavegea, autor: styro
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Farsz z botwinki z bryndzą - do pierogów, naleśników, krokietów (lakto-wege)Krokiety orientalne (z farszem na bazie kapusty i marchewki) (bez ograniczeń) Farsz do naleśników z czerwonej kapusty (wegańska) Naleśniki kukurydziane ze słodko-kwaśnym farszem paprykowym zapiekane pod serem (bez ograniczeń) Krokiety z kapustą i grzybami (ovo-wege) Farsz z soczewicy (do pierogów, krokietów itp.) (wegańska) Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń) Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska) Kurki jako farsz do naleśników (wegańska) Krokiety z kapustą kwaszoną i pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |