7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Napój imbirowy gotowanyAnia: "Imbir jest podobno bardzo zdrowy na artretyzm. Moja mama zaklina się, że picie takiej herbatki łagodzi ból w rękach."
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki:świeży imbir
woda miód cytryna Przygotowanie:Jeśli masz świeży imbir, to obierz go, pokrój w cienkie plasterki, zalej zimną wodą w rondelku i gotuj ok. 10 minut.
Rozcieńcz wodą do smaku, dodaj miodu, cytryny - pyszny napój na zimno i na gorąco. Wskazówki i uwagi:Ja czasem robię taką imbirową 'esencję' , wlewam do butelki i używam w przeciągu 3-4 dni.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2001-08-18 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Anna Sheridan
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Napój imbirowy na grypę (wegańska+miód)Ostry napój imbirowy na przeziębienia (wegańska) Malinowo-imbirowy napój na zdrowie (gdy cię rozkłada choroba) (wegańska+miód) Ciasteczka imbirowe (ovo-wege) Imbirowa pomidorowa (wegańska) Sos imbirowy (wegańska) Imbirowe tagliatelle z dynią (ovo-wege) Ryż imbirowy z kukurydzą (wegańska) Ciasteczka imbirowe "zozworki" (bez ograniczeń) Fałszywe piwo imbirowe (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2007-01-20 00:00:00.0