7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1 opakowanie twarożku lub serka /homogenizowanego/ - 250 g
1 pieczarka 1 opakowanie kiełków rzodkiewki /50 g/ Przygotowanie:Pieczarkę i ew. kiełki drobno pokrójcie. Wymieszajcie wszystkie składniki i doprawcie do smaku solą i ziołami. Każdorazowo przygotujcie świeżą porcję.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-07-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Świeże kiełki (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska) Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege) Pasta z grochu z pieczarkami (wegańska) Pasta z pieczarkami i ogórkiem (wegańska) Pasta z soczewicy i pieczarek (wegańska) Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege) Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege) Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska) Bigos a'la Dzik - z pieczarkami, papryką i kiełkami na patelnię (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |