7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Pasta twarogowa z pieczarką i kiełkami rzodkiewki



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

1 opakowanie twarożku lub serka /homogenizowanego/ - 250 g
1 pieczarka
1 opakowanie kiełków rzodkiewki /50 g/

Przygotowanie:

Pieczarkę i ew. kiełki drobno pokrójcie. Wymieszajcie wszystkie składniki i doprawcie do smaku solą i ziołami. Każdorazowo przygotujcie świeżą porcję.
Nadesłał(a) pat, dnia: 2000-07-19 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Świeże kiełki (serwis już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)
Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska)
Pasta twarogowa z kaparami i ogórkiem konserwowym (lakto-wege)
Pasta z grochu z pieczarkami (wegańska)
Pasta z pieczarkami i ogórkiem (wegańska)
Pasta z soczewicy i pieczarek (wegańska)
Wiosenna sałata z pomidorami, kiełkami rzodkiewki i serem pleśniowym (lakto-wege)
Awanturka serowa (pasta twarogowa z zieleniną i selerem naciowym) (lakto-wege)
Kanapkowa pasta brokułowa z pieczarkami (wegańska)
Bigos a'la Dzik - z pieczarkami, papryką i kiełkami na patelnię (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas