7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

melonowe naleśniki



Rodzaj diety: lakto-ovo-wege

Składniki:

ciasto: 70 g maki pszennej, 50 ml mleka, 1 bialko
nadzienie: 100 g melona kantalupa i 100 g melona miodowego, lyzeczka miodu, imbir

Przygotowanie:

obrane melony podzielic na 2 czesci - jedna pokroic w plasterki, z drugiej wydrazyc kulki, owoce polac miodem i posypac imbirem. z ciasta usmazyc na patelni teflonowej bez tluszczu nalesniki, wypelnic melonowym nadzieniem i podawac.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-08-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 8/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Musli czekoladowo-melonowe (lakto-wege)
Bomba melonowo-owocowa (lakto-wege)
Sałatka owocowa - melonowa z winogronami (wegańska & RAW)
Naleśniki kakaowe (ovo-wege)
Naleśniki na piwie (ovo-wege)
Naleśniki z otrębami (bez ograniczeń)
Kokosowe naleśniki (wegańska)
Banany w naleśnikach (bez ograniczeń)
Naleśniki amerykańskie (bez ograniczeń)
Naleśniki z pieczarkami (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas