7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:ciasto: 70 g maki pszennej, 50 ml mleka, 1 bialko
nadzienie: 100 g melona kantalupa i 100 g melona miodowego, lyzeczka miodu, imbir Przygotowanie:obrane melony podzielic na 2 czesci - jedna pokroic w plasterki, z drugiej wydrazyc kulki, owoce polac miodem i posypac imbirem. z ciasta usmazyc na patelni teflonowej bez tluszczu nalesniki, wypelnic melonowym nadzieniem i podawac.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-08-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 8/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Musli czekoladowo-melonowe (lakto-wege)Bomba melonowo-owocowa (lakto-wege) Sałatka owocowa - melonowa z winogronami (wegańska & RAW) Naleśniki kakaowe (ovo-wege) Naleśniki na piwie (ovo-wege) Naleśniki z otrębami (bez ograniczeń) Kokosowe naleśniki (wegańska) Banany w naleśnikach (bez ograniczeń) Naleśniki amerykańskie (bez ograniczeń) Naleśniki z pieczarkami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |