7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pomidory faszerowane twarogiem z jajkiem i natką
Średnia ocena:
[4.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 2 osób2-3 pomidory
80 g twarogu 1 jajko natka pietruszki 5 łyżek mleka sól pieprz papryka mielona Przygotowanie:Pomidory umyć, odciąć część górną, wydrążyć środki łyżeczką. Wewnątrz lekko osolić.
Twaróg dokładnie rozetrzeć, dodać ugotowane na twardo i drobno posiekane jajko oraz posiekaną natkę. Wlać mleko, dokładnie wymieszać i doprawić. Przygotowaną masą faszerować pomidory. Wskazówki i uwagi:Miąższ z pomidora można użyć do przyrządzenia zupy lub sosu.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-08-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 8/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Patisony faszerowane morelami, twarogiem jaglanym i suszonymi pomidorami (wegańska)"Jajecznica" bez jajek, z tofu lub twarogu z pomidorem i gorczycą (wegańska) Pieczarki faszerowane jajkiem (bez ograniczeń) Pieczarki faszerowane z dodatkiem natki (wegańska) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Sałatka z orkiszu z pomidorem i natką (wegańska) Makaron z bakłażanem, pomidorami i natką (wegańska) Sałatka cebulowa z pomidorem i natką (wegańska) Kaszankowa papryka - faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i oliwkami (lakto-wege) Pęczak zapiekany z suszonymi pomidorami i wędzonym twarogiem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |