7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:50 g włoszczyzny bez kapusty
50 g szpinaku łyżeczka mąki pszennej 50 ml mleka łyżeczka oleju sojowego łyżka soku z cytryny Przygotowanie:Włoszczyznę pokroić i ugotować wywar.
Włoszczyznę przetrzeć. Szpinak zemleć w maszynce. Włoszczyznę i szpinak dodać do wywaru. Sporządzić zawiesinę z mleka i mąki, podprawić nią zupę i zagotować. Do ugotowanej zupy dodać olej. Doprawić do smaku sokiem z cytryny.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-08-25 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 8/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa grzybowa delikatnie zakwaszona sokiem z cytryny (lakto-wege)Chłodnik paprykowo-ogórkowy z sokiem z cytryny i pomarańczy (wegańska & RAW) Kremowa zupa z pieczarek (lakto-wege) Zupa ryżowa z cytryną (lakto-wege) Lassi - indyjski chłodzący napój jogurtowy z sokiem z cytryny lub owocami (lakto-wege) Zupa cieciorkowa z sokiem warzywnym (wegańska) Zupa kalafiorowa z cytryną, zabielana (lakto-wege) Zupa szpinakowa z lubczykiem (wegańska) Kremowa zupa pieczarkowa z serem topionym i pleśniowym (lakto-wege) Kremowa zupa z cukini i ziemniaków z dodatkiem czosnku (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |