7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: ok. 17 słoików 0,5 l4 kg kapusty
1/2 kg papryki 1 kg cebuli 1 kg marchewki 1/2 l octu 1/2 l oleju kukurydzianego 2 szklanki cukru 3 łyżki soli Przygotowanie:Warzywa poszatkować, dodać pozostałe składniki i wszystko wymieszać. Gotować 1/2 godziny.
Przełożyć do wyparzonych słoiczków. Nie gotować. Trochę musi postać w tych słoikach (u nas w domu baaaaaardzo krótko).
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-09-16 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia,autor: Struś
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
sałatka bardzo smaczna - delikatna
~czypior 2004-10-25 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z cukinii (do słoików) (wegańska)Sałatka "szwedzka" ogórkowo-cebulowa (do słoików) (wegańska) Sałatka z ogórków z cebulą, marchwią i natką (do słoików) (wegańska) Zielone pomidory na kwaśno (sałatka na zimę, w słoikach) (wegańska) Sałatka z gotowanych buraków, papryki i cebuli (do słoików) (wegańska) Papryka z cebulą - słodko-kwaśna sałatka do słoików (wegańska) Sałatka letnia z cukini lub kabaczka z marchewką i czosnkiem (do słoików) (wegańska) Sałatka warstwowa z kapustą pekińską (lakto-wege) Sałatka z czerwonej kapusty dla leniuchów (ovo-wege) Sałatka z kapusty pekińskiej i ryżu (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~aneczka99 2011-07-14 18:17:41.547