7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Farsz - szpinak, tofu i czosnekRównież dla dorosłych.
Średnia ocena:
[4.714285714285714
z 14 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [13]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób0,5 kg mrożonego szpinaku lub 2 pęczki świeżego
ok. 200 g tofu (najlepiej czosnkowego lub naturalnego) 4-5 ząbków czosnku (można pominąć) 1 łyżka oliwy z oliwek 2 łyżki mąki pszennej razowej - tylko wtedy, gdy będzie rzadki farsz szczypta imbiru szczypta gałki muszkatołowej sól ew. pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Farsz naleśnikowy = szpinak, czosnek + sos sojowy i "chwasty" (wegańska)Farsz - szpinak, tofu i pomidory suszone (wegańska) Szpinak z groszkiem i tofu-fetą (wegańska) Szpinak z tofu w bułce tartej (wegańska) Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu (wegańska) Czosnek z grilla (wegańska) Naleśniki z serem : farsz bananowo-waniliowy z tofu (wegańska) Farsz do pierogów z tofu, grzybów i warzyw (wegańska) Farsz/ pasta cebulowa z tofu z wiórkami kokosowymi (wegańska) Czosnek niedźwiedzi na zapas (w oliwie) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Z tym farszem jadłam jedne z najlepszych naleśników w swoim życiu! :D
martusiak 2014-01-11 15:22:08.125