7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 4 osób20 dag masła
10 dag cukru 1 cukier waniliowy 4 jajka 30 dag mąki 1 proszek do pieczenia (16,5 g) 1 łyżka soku z cytryny 100 g wiórków kokosowych rodzynki lub 6 łyżek soku pomarańczowego i 10 dag pokrojonych kandyzowanych wiśni Przygotowanie:Wszystko razem wymieszać, piec godzinę w temperaturze 180-190 stopni.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sztandarowa babka czyli ciasto kokosowo-cytrynowe (wegańska)Babka kawowa (ovo-wege) Babka Mateczki (ovo-wege) Babka gotowana (ovo-wege) Babka amarantusowa (bez ograniczeń) Babka pomarańczowa (ovo-wege) Babka piaskowa 1 (ovo-wege) Babka piaskowa 6 (ovo-wege) Babka cynamonowa (ovo-wege) Babka kiślówka (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |