7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Plebejska pasta "tofucado"

Prostota i łatwość tofucado była dziś oświeceniem poranka. Smakuje oczywiście na razowcu nawet bez dodatków.



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 kostka tofu
1/2 miękkiego awokado
1 mała cebulka
sos sojowy jasny wg uznania
sok z plasterka cytryny
1 łyżka stołowa lekkiej oliwy lub innej jadalnej "cieczy" :-)
inne przyprawy wg uznania

Przygotowanie:

Awokado rozkroić, wyjąc pestkę, obrać. Cebulkę drobno posiekać. Składniki wymieszać rozgniatając widelcem i doprawiając do smaku. Krótko i na temat :-)
Nadesłał(a) wojmat, dnia: 2001-10-12 00:00:00.0
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

zajebiste! ;D
~en 2007-09-17 00:00:00.0

:-PPP
spróbuję!
magda firlit 2001-10-16 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasta słonecznikowa (wegańska)
Pasta-pierdzioszka (bez ograniczeń)
Pasta porowa (bez ograniczeń)
Pasta selerowa (bez ograniczeń)
Pasta z grochu (wegańska)
Pasta Bazylka (wegańska)
Szpinakers pasta (wegańska)
Pasta do chleba z ciecierzycy (wegańska)
Pasta z tofu i tahini (wegańska)
Twarogowa pasta cebulowa (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas