7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Jarmuż z makaronem i tofuMój kolejny całkowicie własny przepis :) Kombinowałam, zastanawiałam się jakie przyprawy by mi pasowały... i w końcu wykombinowałam :) Pyszności!
Średnia ocena:
[5.0
z 4 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [12]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:jarmuż świeży lub mrożony (*) - powiedzmy 1 mały lub kilka liści bardzo wyrośniętego
makaron - 150-250 g tofu naturalne - 300 g ew. olej do smażenia - 1-2 łyżki sos sojowy ew. sól, pieprz ew. gałka muszkatołowa lub olej z prażonego sezamu (**) lub jeszcze bogatsza kombinacja - np. imbir, trochę cukru palmowego lub innego słodziszcza i oleju sezamowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos z tofu, np. do makaronu z warzywami (wegańska)Makaron z brokułem i curry-tofu (wegańska) Makaron ze szpinakiem, tofu i czosnkiem (wegańska) Jarmuż z bakaliami (wegańska) Jarmuż zasmażany ze śmietaną (lakto-wege) Makaron żytni ze szpinakiem i tofu lub parówkami (wegańska) Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofu (wegańska) Makaron ze szpinakiem, tofu, pieczarkami i pomidorami (wegańska) Makaron z suszonymi pomidorami, tofu i rukolą (wegańska) Makaron z sosem pieczarkowo-szpinakowym i tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Ela 2019-09-19 05:08:51.612