7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniaków

Kuchnia indyjska. Dodatek do dań głównych.



Rodzaj diety: lakto-wege

Składniki:

2 ziemniaki czerwone
jogurt naturalny
natka pietruszki
sól
pieprz

Przygotowanie:

2 ziemniaki czerwone ugotować z łupiną, pociąć w ćwiartki, dodać jogurt naturalny wymieszany z natką pietruszki, sól i pieprz.
Nadesłał(a) Rena, dnia: 2001-10-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi (lakto-wege)
Raita - indyjski dip miętowy (lakto-wege)
Majonez na bazie jogurtu naturalnego (lakto-wege)
Koktajl z ogórkiem i zieleniną na bazie kefiru lub jogurtu (lakto-wege)
Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska)
Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska)
Połówki ziemniaków pieczone pod jogurtem (lakto-wege)
Sos czosnkowy na bazie ziemniaków i oliwy (Skordalia) (wegańska)
Plastry ziemniaków zapiekane w sezamie z dipem białym (lakto-wege)
Rozgrzewająca i bogato przyprawiona zupa-krem na bazie czerwonej soczewicy (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas