7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Raita (dip na bazie jogurtu) z czerwonych ziemniakówKuchnia indyjska. Dodatek do dań głównych.
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:2 ziemniaki czerwone
jogurt naturalny natka pietruszki sól pieprz Przygotowanie:2 ziemniaki czerwone ugotować z łupiną, pociąć w ćwiartki, dodać jogurt naturalny wymieszany z natką pietruszki, sól i pieprz.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-10-23 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Raita (dip na bazie jogurtu) z ziemniaków z wiórkami kokosowymi (lakto-wege)Raita - indyjski dip miętowy (lakto-wege) Majonez na bazie jogurtu naturalnego (lakto-wege) Koktajl z ogórkiem i zieleniną na bazie kefiru lub jogurtu (lakto-wege) Dip sezamowy na bazie sosu sojowego (wegańska) Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska) Połówki ziemniaków pieczone pod jogurtem (lakto-wege) Sos czosnkowy na bazie ziemniaków i oliwy (Skordalia) (wegańska) Plastry ziemniaków zapiekane w sezamie z dipem białym (lakto-wege) Rozgrzewająca i bogato przyprawiona zupa-krem na bazie czerwonej soczewicy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |