7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:200 g czarnych i zielonych oliwek
2-3 pomarańcze 1 papryka czerwona kminek sok z cytryny Przygotowanie:Pomarańcze pokroić w kostkę, paprykę w paseczki. Oliwki, jak są całe, to też w plasterki. Kminek zmielić, wszystko wymieszać.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-10-24 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia,autor: Arielka
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Insalata di Aranci - surówka z pomarańczy z dymką i oliwkami (wegańska & RAW)Sałatka indyjska - ryżowa z fasolą, pomarańczą i papryką (wegańska) Sałata z bobem, oliwkami i papryką (wegańska) Twarożek eksperymentalny - z musztardą, papryką i oliwkami (lakto-wege) Paprykarz (papryka duszona z pomidorami i oliwkami) (wegańska) Szybki makaron z sosem pomidorowym z papryką i oliwkami (wegańska) Papryka faszerowana pieczarkami z ryżem i oliwkami (wegańska) Kaszankowa papryka - faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i oliwkami (lakto-wege) Sałatka ziemniaczana (kartofel salat) z sałatą, oliwkami i papryką (wegańska) Sałatka ryżowa Bożeny Dykiel (z papryką, oliwkami i migdałami) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Monika Grono 2002-03-25 00:00:00.0