7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Szpinakowo-twarogowo-czosnkowe nadzienie do naleśników
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:1/2 paczki mrożonego szpinaku
2 cebule 150 g chudego twarogu sól pieprz ziołowy czosnek Przygotowanie:Gotujemy sobie szpinak (proporcję podaję na pół paczki, bo żywego szpinaku jeszcze nie kupowałem, tylko mrożonki...). W międzyczasie na patelence smażymy cebulki.
Szpinak odwadniamy, wrzucamy do miski, do której też wrzucamy cebulkę, a do tego twaróg oraz sól i pieprz ziołowy do smaku. Mieszamy wszystko razem, a w finale wciskamy w to czosnek ( ja zawsze daję dużo, bo go uwielbiam) i razem mieszamy... Nadziewamy tym naleśniki wyprodukowane według własnego przepisu. Całość możemy polać sosem pomidorowym.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-10-28 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: grupa dyskusyjna pl.rec.kuchnia, autor: agnus
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Naleśniki z mąki gryczanej + nadzienie szpinakowe lub brokułowe z kukurydzą (bez ograniczeń)Naleśniki szpinakowe (wegańska) Naleśniki z czereśniami (nadzienie) (wegańska) Klopsiki szpinakowo-twarogowe w sosie serowym (lakto-wege) Kuleczki twarogowo-szpinakowe z suszonymi pomidorami (bez ograniczeń) Czerwone nadzienie gryczane do naleśników (wegańska) Letnie naleśniki z owocami (nadzienie) (wegańska) Naleśniki z farszem szpinakowo-pieczarkowym (bez ograniczeń) Naleśniki z boczniakami lub pieczarkami i twarogiem (nadzienie) (lakto-wege) Wyjątkowe nadzienie do naleśników (z buraczków i pestek dyni) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
autor anonimowy 2006-02-01 00:00:00.0