
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:220 g tofu wędzonego
1 puszka fasoli (najlepiej czerwonej) 1 zielona papryka 1 mała cebula sos: 1 cytryna 2 łyżki oliwy 1 łyżeczka majeranku 1 łyżeczka tymianku szczypta ostrej papryki 1/4 łyżeczka soli Przygotowanie:
Przygotować sos: wymieszać razem utartą skórkę i wyciśnięty sok z cytryny, oliwę i przyprawy.
Tofu, paprykę i cebulę drobno posiekać. Dodać odsączoną fasolkę, sos, wymieszać i odstawić na 1 godzinę w chłodne miejsce.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z czerwonej fasolki i tofu (wegańska)Sałatka z czerwonej fasoli, ogórka kiszonego, papryki i pomidora (lakto-wege) Sałatka kawalerska - z fasolki, pieczarek, papryki i ogórków konserwowych (wegańska) Zapiekanka z fasoli, dyni i papryki (lakto-wege) Paputof - pasta z tofu i papryki (wegańska) Fasolka szparagowa w sosie z pieczonej papryki (wegańska) "Tofu" domowe z białej fasoli (wegańska) Sałatka z grillowanej czerwonej papryki i fety (lakto-wege) Pikantna sałatka z puszek, papryki i jajek (ovo-wege) Sałatka z pieczonej papryki z jajkiem sadzonym (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |