
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki:2 kromki chleba pełnoziarnistego
2 łyżki rozgniecionego chudego białego sera 2 ugotowane szparagi łyżeczka startego parmezanu łyżeczka natki odrobina jajka Przygotowanie:
Chleb rozwałkować, posmarować białym serem, zawinąć w niego szparagi, posmarować jajkiem i obtoczyć w parmezanie i natce. Przekroić na trzy części i piec w temp. 190°C przez ok. 8 min.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2001-11-01 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Super Linia - miesięcznik promujący zdrowy styl życia nr 10/2001
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Szparagi zapiekane pod żółtym serem (bez ograniczeń)Makaron z białym serem (bez ograniczeń) Pierogi z białym serem (bez ograniczeń) Chlebowe zapiekanki z jajkiem, pomidorem i serem (bez ograniczeń) Sałatka z białych szparagów z sosem śmietanowo-koperkowym (lakto-wege) Bulion / wywar z białych szparagów (a właściwie obierek) (wegańska) Kwas chlebowy - oryginalna recepta (ze słodem zbożowym, miętą i białą melasą) (wegańska & RAW) Ser biały smażony do kanapek (lakto-wege) Panir - hinduski ser biały ze słodkiego mleka (lakto-wege) Zupa brokułowa z białym serem i ryżem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |